DRONE INSPECTIES

Nauwkeurige inspecties overal en elk moment

INSPECTIES

Visuele inspecties van al uw objecten

Dutch Drone Survey kan visuele inspecties van vrijwel alle objecten, op alle locaties, voor u uitvoeren. We zijn bevoegd om te vliegen over civiele en militaire CTR-gebieden en binnen 25 meter van schepen en verkeer, objecten in een industrieel of havengebied, spoorlijnen en binnenstedelijk gebied. Waar uw object zich ook bevindt, wij kunnen het inspecteren.

Matrice210 Drone

MODERNE DRONES EN CAMERA'S

Wij werken met moderne drones en camera’s. Hiermee garanderen we stabiele en betrouwbare beelden onder alle omstandigheden waarin we vliegen. Onze combinatie voor visuele drone inspecties is de Matrice 210 RTK met een Zenmuse Z30 camera. 

Drone inspectie brug1
Drone inspectie brug zoom

TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

Elk detail tot in de puntjes in beeld

Dankzij de uitgebreide zoom-mogelijkheden en HD video-opnames kunnen we objecten tot de kleinste details in beeld brengen, zonder dat activiteiten moeten worden stilgelegd. Met professionele software zorgen we dat alle beelden zijn gekalibreerd voor een 100% getrouwe weergave. Het is zelfs mogelijk de inspectie direct te combineren met een thermografische (infrarood) inspectie om ook warmtebeelden te maken waarmee u warmteverlies of slechte verbranding eenvoudig kunt detecteren.