DRONE MAPPING

Betrouwbare data en 3D modellen

MAPPING

Betrouwbare beelden en data

Voor drone mapping werken we met drones en camera’s die grote nauwkeurigheid garanderen. Zo krijgt elke foto de exacte GPS coördinaten via een NTRIP (netwerk) server, worden beelden gecorrigeerd voor lichtinval, zonlicht en hoogte, en zorgen geautomatiseerde vluchtroutes voor identieke herhaalvluchten.

Dankzij deze eigenschappen kunt u vertrouwen op onze data. Van volumeberekeningen tot terrein-inmetingen, u weet zeker dat het klopt.

Matrice210 Drone

MODERNE DRONES EN CAMERA'S

Wij werken met moderne drones en camera’s. Hiermee garanderen we stabiele en betrouwbare beelden onder alle omstandigheden waarin we vliegen. Onze combinatie voor visuele drone inspecties is de Matrice 210 RTK met een Zenmuse X7 met mechanische sluiter. 

3D MAPPING

Met de drones is het mogelijk om realistische 3D modellen te maken van individuele objecten en complete gebieden. Met de drone maken we overlappende beelden die door speciale software aan elkaar worden geplakt tot één model met correcte kleuren, texturen en afmetingen. Het resultaat is een realistisch model dat vanuit elke hoek te bekijken is.

KADASTRAAL/TOPOGRAFISCH ONDERZOEK

Luchtfotografie met drones is sneller, voordeliger en accurater dan traditionele luchtfotografie. Onze drones vliegen zelfs met matige weersomstandigheden en zijn waterbestendig. Doordat we foto’s van dichtbij maken en die koppelen aan GPS coördinaten is alle data tot op de centimeter nauwkeurig. U krijgt zeer gedetailleerde informatie en terreinmodellen van het gebied. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk een gebied in te meten, hoogteverschillen in kaart te brengen en zelfs de kwaliteit van de bodem en gewassen te inspecteren.