Inspecties

Visuele inspecties van al uw objecten
Dutch Drone Survey kan visuele inspecties van vrijwel alle objecten, op alle locaties, voor u uitvoeren. We zijn bevoegd om te vliegen over civiele en militaire CTR-gebieden en binnen 25 meter van schepen en verkeer, objecten in een industrieel of havengebied, spoorlijnen en binnenstedelijk gebied. Waar uw object zich ook bevindt, wij kunnen het inspecteren.

We brengen de constructie haarscherp in beeld en kunnen kleine beschadigingen, zoals scheurtjes, opsporen. Met gekalibreerde opnames kunnen we zelfs controleren of een eerder geconstateerde scheur groter is geworden.

DJI_0037.jpg
DJI_0055_R.JPG

Moderne drones en camera’s
Wij werken met moderne drones en camera’s. Hiermee garanderen we stabiele en betrouwbare beelden onder alle omstandigheden waarin we vliegen. Onze combinatie voor visuele drone inspecties is de Matrice 210 RTK met een Zenmuse Z30 camera. Wat dat voor u betekent: 

-       Een geëncrypteerde HD livestream

-       30 x Optische zoom, 180 x digitale zoom

-       Navigatie tot op de centimeter nauwkeurig

-       Bestand tegen elektromagnetische verstoringen (zoals bij metalen objecten)

-       Stabiele beelden tot windkracht 6

-       Ontwijkt automatisch obstakels en waarschuwt bij naderend vliegverkeer

-       Kan worden gecombineerd met een infrarood inspectie

Dankzij deze eigenschappen zijn onze visuele inspecties zeer accuraat en veilig.

 

Tot de kleinste details
Dankzij de uitgebreide zoom-mogelijkheden en HD video-opnames kunnen we objecten tot de kleinste details in beeld brengen, zonder dat activiteiten moeten worden stilgelegd. Met professionele software zorgen we dat alle beelden zijn gekalibreerd voor een 100% getrouwe weergave. Het is zelfs mogelijk de inspectie direct te combineren met een thermografische (infrarood) inspectie om ook warmtebeelden te maken waarmee u warmteverlies of slechte verbranding eenvoudig kunt detecteren.

 

Interesse in een drone inspectie?
Heeft u interesse in een drone inspectie? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

DJI_0051.jpg
DJI_0056.jpg