Mapping

Betrouwbare beelden en data


Voor drone mapping werken we met drones en camera’s die grote nauwkeurigheid garanderen. Zo krijgt elke foto de exacte GPS coördinaten via een NTRIP (netwerk) server, worden beelden gecorrigeerd voor lichtinval, zonlicht en hoogte, en zorgen geautomatiseerde vluchtroutes voor identieke herhaalvluchten. Dankzij deze eigenschappen kunt u vertrouwen op onze data. Van volumeberekeningen tot terrein-inmetingen, u weet zeker dat het klopt. Onze moderne drones en camera’s bieden onder meer: 

-       6K beelden voor haarscherp detail

-       Correctie voor zon/schaduw, hoogte en kleurverschil

-       Gebruik tot windkracht 6 en een temperatuur van -10

-       NTRIP server voor exacte coördinaten

-       Mogelijkheid tot combinatie met infrarood beelden

-       Realtime positiegegevens

-       First-person-view beelden om live mee te kijken

 

elev.png
ortho.jpg

3D mapping
Met de drones is het mogelijk om realistische 3D modellen te maken van individuele objecten en complete gebieden. Met de drone maken we overlappende beelden die door speciale software aan elkaar worden geplakt tot één model met correcte kleuren, texturen en afmetingen. Het resultaat is een realistisch model dat vanuit elke hoek te bekijken is.

 

Kadastraal en topografisch onderzoek
Luchtfotografie met drones is sneller, voordeliger en accurater dan traditionele luchtfotografie. Onze drones vliegen zelfs met matige weersomstandigheden en zijn waterbestendig. Doordat we foto’s van dichtbij maken en die koppelen aan GPS coördinaten is alle data tot op de centimeter nauwkeurig. U krijgt zeer gedetailleerde informatie en terreinmodellen van het gebied. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk een gebied in te meten, hoogteverschillen in kaart te brengen en zelfs de kwaliteit van de bodem en gewassen te inspecteren.

 

Interesse in drone mapping?
Heeft u interesse in 2D of 3D drone mapping? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Web foto 1DDS.jpg
3d.jpg