1.jpg

Aanschaf Matrice210V2 RTk

DDS heeft onlangs de nieuwste RPAS in ontvangst genomen, de Matrice 210V2 RTk drone. Deze drone kan centimeter nauwkeuring navigeren in situaties waarin het aardmagnetisch veld verstoord is of daar waar sterke elektromagnetische velden zijn, zoals staalcontructies of nabij hoogspanning. De drone heeft verder de mogelijkheid om een dubbele payload onderaan te installeren en een payload aan de bovenkant. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld makkelijk inspecties aan de onderzijde van bruggen worden uitgevoerd. 

De payloads welke erbij zijn aangeschaft zijn een Zenmuse XT2 (FLIR met MSX), een Z30 zoomcamera, welke 30 x kan inzoomen en aanvullend nog 6 x digitaal verder zoomen, alsmede en X7 met 24mm lens en mechanische sluiter t.b.v. mapping.

2.jpg

Laatste berichten:

Omzetting naar Specific categorie is voltooid!

Dutch Drone Survey BV heeft haar ROC vergunning omgezet naar de Europese regelgeving en zal per 1 januari aanstaande onder die beschikking vliegen.

Visuele schoorsteen inspectie

Inspectie is één van onze kernactiviteiten die we in vrijwel alle marktsegmenten kunnen uitvoeren. Zo zijn we voor veel industriële relaties een belangrijke partner voor de continuïteit van hun bedrijfsprocessen. Ook voor moeilijk begaanbare plekken zijn er tegenwoordig uitstekende mogelijkheden.

Inmeten volume gronddepots

Wist u dat het mogelijk is volumes te bepalen van depots met behulp van een drone?

Wat kan onze Z30?

De Z30 is een optische zoomcamera met ongelooflijke prestaties!

Spoorinspectie in Militaire CTR

DutchDroneSurvey voerde onlangs met haar Matrice M210V2 RTk een inspectie uit van werkzaamheden langs het spoor.

ROC vergunning 109-2020V1

DDS heeft haar vergunning met de meeste uitzonderingen. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld binnenstedelijk, in een CTR (gecontroleerd luchtruim rondom een luchthaven), maar ook boven het spoor mogen vliegen en ook hoger dan 120 meter.

Volumebepalingen

Weet u dat een drone uitermate geschikt is om snel en veilig volumes te bepalen van depots en ontgravingen?

Aanschaf Matrice210V2 RTk

DDS BV heeft de nieuwste en nauwkeurigste drone in ontvangst mogen nemen!