Volumebepalingen

De 3 belangrijkste voordelen: de nauwkeurigheid, snelheid van werken en zeer kosteneffectief ten opzichte van de traditionele methodes. Bovendien hoeven er geen mensen meer te lopen op gevaarlijk terrein. Dutch Drone Survey heeft een ruime ervaring met het inmeten van depots. Wij werken met name voor overslagbedrijven en grondbanken.

 

Door het vliegen van een grid over het object worden door de drone overlappende foto's gemaakt. Hieruit wordt een 3D model gegenereerd en een hoogtemodel. Met speciale software kan nu het volume van het depot of een ontgraving nauwkeurig bepaald worden. De resultaten worden gepresenteerd in een overzichtelijke rapportage.

depot2.jpg

Laatste berichten:

Omzetting naar Specific categorie is voltooid!

Dutch Drone Survey BV heeft haar ROC vergunning omgezet naar de Europese regelgeving en zal per 1 januari aanstaande onder die beschikking vliegen.

Visuele schoorsteen inspectie

Inspectie is één van onze kernactiviteiten die we in vrijwel alle marktsegmenten kunnen uitvoeren. Zo zijn we voor veel industriële relaties een belangrijke partner voor de continuïteit van hun bedrijfsprocessen. Ook voor moeilijk begaanbare plekken zijn er tegenwoordig uitstekende mogelijkheden.

Inmeten volume gronddepots

Wist u dat het mogelijk is volumes te bepalen van depots met behulp van een drone?

Wat kan onze Z30?

De Z30 is een optische zoomcamera met ongelooflijke prestaties!

Spoorinspectie in Militaire CTR

DutchDroneSurvey voerde onlangs met haar Matrice M210V2 RTk een inspectie uit van werkzaamheden langs het spoor.

ROC vergunning 109-2020V1

DDS heeft haar vergunning met de meeste uitzonderingen. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld binnenstedelijk, in een CTR (gecontroleerd luchtruim rondom een luchthaven), maar ook boven het spoor mogen vliegen en ook hoger dan 120 meter.

Volumebepalingen

Weet u dat een drone uitermate geschikt is om snel en veilig volumes te bepalen van depots en ontgravingen?

Aanschaf Matrice210V2 RTk

DDS BV heeft de nieuwste en nauwkeurigste drone in ontvangst mogen nemen!