Volumebepalingen

De 3 belangrijkste voordelen: de nauwkeurigheid, snelheid van werken en zeer kosteneffectief ten opzichte van de traditionele methodes. Bovendien hoeven er geen mensen meer te lopen op gevaarlijk terrein. Dutch Drone Survey heeft een ruime ervaring met het inmeten van depots. Wij werken met name voor overslagbedrijven en grondbanken.

Door het vliegen van een grid over het object worden door de drone overlappende foto’s gemaakt. Hieruit wordt een 3D model gegenereerd en een hoogtemodel. Met speciale software kan nu het volume van het depot of een ontgraving nauwkeurig bepaald worden. De resultaten worden gepresenteerd in een overzichtelijke rapportage.

Contact

Meer blogs

Spoorinspectie in Militaire CTR

De werkzaamheden vonden plaats in een militaire CTR en nabij het spoor. Dankzij onze ROC ontheffingen mogen we dit soort vluchten uitvoeren. De serie vluchten

Drone inspectie scherpte

Wat kan onze Z30?

Hier kunt u zien wat de mogelijkheden zijn: vanaf ruime veilige afstand van de windturbine kunnen superscherpe inspectiefoto’s worden genomen.

Drone inspectie industrie

Visuele schoorsteen inspectie

De visuele inspectie van een schoorsteen hebben we recentelijk met een drone volledig in kaart gebracht. Met ongekend scherp beeld kunnen we inzoomen tot op

Deel: